24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü  Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni ve Kınık Belediyesi Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesislerinde Öğretmenlerimiz ile buluşma gerçekleştirildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı kapsamında gerçekleştirilen Çelenk Sunma Törenine Belediye Başkanımız Dr. Sadık DOĞRUER, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muharrem BAYINDIR, Cumhuriyet Savcısı Nurullah YILDIRIM, İlçe Emniyet Müdürü Fatih HAYKIRER, Protokol üyeleri, Okul İdarecilerimiz, Emekli Öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımız katıldı. Belediye Başkanımız Dr. Sadık DOĞRUER tören alanındaki tüm öğretmenlerle görüşerek öğretmenler gününü kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelengini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından Atatürk Anıtına sunulmasıyla başlayan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla tören sonlandırıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kapsamında Emekli Öğretmenlerimiz, Okul İdarecilerimiz ve Öğretmenlerimiz ile  Kınık Belediyesi Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesislerinde Buluşma Gerçekleştirildi.Belediye Başkanımız konuşmalarında  ”Başta Baş öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyorum.” dedi. Emekli Öğretmenlerimize ve Okul İdarecilerimize ve öğretmenlerimize hediyelerini Belediye Başkanımız Dr. Sadık DOĞRUER ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muharrem BAYINDIR takdim etti. Emekli Öğretmenlerimiz ile sohbet eden Belediye Başkanımız Dr. Sadık DOĞRUER emekli öğretmenlerimize sağlık ve sıhhat diledi.

Güncel Haberler Tarım Kredi Kooperatifi Kınık’tan Koyun, Keçi Ve İnek Sütü Alımı Yapacak
Etkinliklerimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı