5. Hasat Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri Sona Erdi

5.  Hasat Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri , çeşitli etkinlikler ve Burcu Güneş konseri ile sona erdi.
Kınık’ımızın yöresel ürünlerini tanıtmak ve Kınık’ın Kurtuluşunun 99.yılı kutlamaları kapsamında, 5.Hasat Festivali  çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
İlk günü trap atışı ile açılışı gerçekleşen 5.Hasat Festivali, yöresel lezzet Kapya Biber Yemekleri ve Sucahlı kavunu, Yayakent karpuzu yeme yarışmaları ile devam etti. Yarışmanın ardından, Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer ve Ak Parti İzmir Millet Vekili Ceyda Bölünmez Çankırı yarışmaya katılan katılımcılara ödüllerini takdim etti. Hasat festivali çocuk atölyeleri ve çocuk şenliği ile ilk gün kapanışını yaptı.
Festivalin ikinci günü Atatürk Anıtına çelenk sunma töreninin ardından şehitler için lokma hayrı, Kınıklı yazar Halil Kanargı’nın kurtuluş günü söyleşisi, spor müsabakaları ve satranç turnuvası ile keyifli dakikalar yaşandı. Etkinlik finali ise Deniz Olgun’un sunumuyla Kınık Halk Eğitimi Merkezi ve Bergama Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından Burcu Güneş konseri ile son buldu.
Konsere Ak Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ,Milletvekili Yaşar Kırkpınar ,Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ,İl Başkan Yardımcısı Rafet Uslu ,Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ,Kınık Ak Parti İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ,Bergama Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel ,Mhp Kınık İlçe Başkanı Adem Paydaş, Bergama İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin, Belediye Meclis Üyeleri ,yöneticiler, bürokratlar ,sivil toplum kuruluşları ve Kınıklılar katılım sağladı.

Güncel Haberler 5. Hasat Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri Sona Erdi
Etkinliklerimiz 5. Hasat Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri Sona Erdi