Belediyemizden Lise Son Sınıf Öğrencilerine Deneme Sınavı

Kınık Belediye Başkanlığı ilçenin Üniversiteye yerleştirme oranının artması için  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğine giderek ilçede bulunan 4 lisede eğitim gören 12. sınıflarda eğitim gören toplam 252  öğrenci için 2 haftada bir tekrarlanmak üzere deneme sınavı temin etti Sınavların başlangıcı Kınık Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesinde Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer Kınık Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır tarafından yapıldı.Kınık Belediye Başkanı Ak Partili Sadık Doğruer yaptığı açıklamada ‘İlçemizde eğitim gören Lise son sınıf  öğrenciler ile buluşmamızda öğrencilerin talepleri üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğine gidip deneme sınavlarını temin ettik.önümüzdeki günlerde okullarımıza Test kitaplarını da dağıtacağız.İlçemizde eğitim kalitesinin artması elimizden geleni yapmaya hazırız’dedi.

s vererek öğrencilerin başarısının artmasını sağlayacaklardır’dedi.

Güncel Haberler Belediyemizden Lise Son Sınıf Öğrencilerine Deneme Sınavı
Etkinliklerimiz UMKE Kış Tatbikatı İlçemizde Yapıldı