Çocuklar Dilek Tuttu, Başkan Gerçekleştirdi

Kınık Belediyesi Aile Yaşam Merkezi, Kınık Merkez ve Poyracık Mahallesindeki kreşlerde eğitim gören 140 öğrenciye hayatlarında en çok sahip olmak istedikleri ne olduğu soruldu. Öğrencilerin bazıları bu soruya oyuncak, bazı öğrenciler ise bisiklet olarak cevap verdi.
Toplanan bu istekler Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer’e iletildi. Başkan Doğruer, AÇEV ve sponsor bir firma aracılığıyla çocukların tüm talepleri tedarik edildi. Temin edilen oyuncuklar ve bisikletler Belediye Başkanımız’ın da katıldığı törenle çocuklara teslim edildi.
Hayallerini kurdukları oyuncak ve bisikletlere sahip olan çocukların sevinci görmeye değerdi. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer yaptığı açıklamada ‘Yarının teminatı olan çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duydum Ben sponsor firmamıza ve AÇEV yetkililerine teşekkür ediyorum.’ dedi.

Güncel Haberler Toki Konutlarında İmzalar Atılıyor
Etkinliklerimiz Hasat Festivalinin 3.Gününde Ankaralı Ayşe Coşkusu