Gönül Sofrası Kınık Merkezde Kuruldu

Kınık Belediyesinin Cumhuriyet Meydanında düzenlediği  iftar programına Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün, Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer, AK Parti İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, MHP İlçe Başkanı Adem Paydaş, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeğinin ardından meydanda Ramazan eğlenceleri düzenlendi. Tasavvuf müziği konseri, sema gösterisi, Hacivat Karagöz, illüzyon ve meddah gösterisi, Kınık halkına güzel bir akşam yaşattı.

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Sadık Doğruer, “Hemşehrilerimin gözündeki ışıltıyı görmek çok güzel. Vatandaşlarımızla buluşmanın, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Tüm halkımızın Razaman ayını tebrik eder, tuttukları oruçların ve ibadetlerin kabul olmasını dilerim. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadesini kullandı.

Güncel Haberler Gönül Sofrası Kınık Merkezde Kuruldu
Etkinliklerimiz İlk Karne Heycanı