Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

İlçemiz Poyracık Mahallesinde açılan Dikiş ve Nakış kurslarının yıl sonu sergisi 23.05.2017 Salı günü açıldı.
Sergi açılışına İlçe Kaymakamı Mustafa Ergün, Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hilmi Güral, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Güngör, Poyracık Mahalle Muhtarı Akif Çam ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Kınık Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Güngör ‘Halk Eğitim Merkezi olarak hedefimiz halkımızı yaş sınırı olmadan yediden yetmiş yediye kadar eğitmekte bu doğrultuda Poyracık Mahallemizde açtığımız 2 kursun bitiş sergisini açıyoruz ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.
Kınık Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterilerini sunmalarının ardından mezun olan kursiyerlere belgeleri Protokol üyeleri tarafından verildi. Serginin açılışı Kaymakamımız Mustafa Ergün ve Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer tarafından yapıldı. Sergi açılışının ardından protokol üyeleri sergiyi gezerek kursiyerlerin ürettikleri giysileri inceledi.

Güncel Haberler Zabıta Ekiplerimiz Fırınları Denetledi
Etkinliklerimiz İlçemiz Protokolü Muhtarlarla İftarda Buluştu