İlçemizde İlk Kez Hasat Festivali Yapılacak

İlçemizde  İlk Kez Hasat  Festivali Yapılacak

Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 10 Eylül ile 14 Eylül tarihleri arasında 1. Hasat Festivali düzenlenecek Festivalde Yöresel ürünler kurulacak stantlarla  tanıtılıp ilçede üretilen ürünlerin pazar payının artırılması planlıyor Belediye Başkanımız  Dr Sadık Doğruer yaptığı açıklamada ‘2014 Seçimleri öncesi Kınık halkına sözümüz olan festivali göreve geldikten 2 ay sonra komşu ilçemiz olan Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan Türkiye’nin en büyük Maden faciasında 49 Kınık’lı vatandaşımızı kaybedince ertelemek zorunda kaldık bu yıl 1.düzenlediğimiz festivali her yıl daha da geliştirerek ilçenin ve ilçemizde yetişen ürünlerin daha fazla tanıtımını yapacağız 10 Eylül 2017 Pazar günü Saat 19’30’da Mehteran takımı eşliğinde yapılacak olan kortej yürüyüşüyle başlayacak olan festivalimizde standların gezilmesi ve halk oyunları gösterileri ile devam edecek 2,günü  Cumhuriyet Meydanında Saat 21.00 ‘Bakırçay’ın yetiştirdiği ünlü Klarnet virtüozu Hüsnü Şenlendirici 3.gün Ankaralı Ayşe  Dinçer 4. gün  Gamze Matracı ile Balkan gecesi ile ilçemizde yaşayan Balkan göçmenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak 5.gün ise ünlü sanatçı Rafet El Roman konseri ile ilkini düzenlediğimiz festivalimiz sona erecek Tüm konserlerimiz ücretsiz olacak tüm vatandaşlarımızı Kınık ilçemize ilk kez düzenlediğimiz festivalimize  bekliyorum’dedi.

ETKİNLİK PROGRAMIMIZ

festival