Kilim ve El Sanatları Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Kınık Halk Eğitim Merkezi ve Belediyemiz tarafından Yayakent , Örtülü ve Sucahlı Mahallelerinde açılan Kilim ve El Sanatları kurslarının yıl sonu sergileri düzenlendi. Açılış törenine İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız, Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün,Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer,Kınık Jandarma Komutanı Oral Kaymak,Kınık Emniyet Müdürü Mustafa Hakan Şengül ,Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Sakin Daire müdürleri ve kursiyerler katıldı. Kınık Halk Eğitim merkezi Fatih Sakin’in konuşmasının ardından sergini açılışı İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız, Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün,Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer tarafından yapıldı İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Dilek Didem Ayyıldız Kilim dokuma tezgahına oturarak bir süre kilim dokuyarak her alanda başarılı olduğunu gösterdi.Program  kursiyerlerin ikramı ile sona erdi.

Güncel Haberler İmar Barışı
Etkinliklerimiz İlk Karne Heycanı