Kınık Belediye Başkanlığı Gaziler Gününü Kutladı

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 19 Eylül Gaziler Günü’nü düzenlenen program etkinliğinde Kınık Gazileri ile beraber kutladı.
Doğruer, gazilerimize bayrak ve çeşitli hediyeler takdim ederek, bir mesaj yayımladı.

“Ülkemizin bağımsızlığı ile huzur ve güvenliğini muhafaza etmek için her türlü fedakarlığı ortaya koyan ve bu uğurda tereddüt etmeden canlarını feda etmeyi göze alan gazilerimiz, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.
Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize aileleri ile birlikte huzur ve mutluluklar diliyorum.”
Dr.Sadık DOĞRUER–Kınık Belediye Başkanı

kinik_belediye_gaziler_gunu-3