Kınık Devlet Hastanesi İçin Proje Aşamasına Gelindi

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in geçtiğimiz yıl 30 Mart Yerel Seçimleri’nde Kınıklılar’a müjdesini verdiği devlet hastanesinde çalışmaların başlayacağı öğrenildi. Hastane için arazinin Sağlık Bakanlığı’na tahsis edildiğini aktaran Kuzey Kamu Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, “Herhangi bir sorun olmazsa hastane yapımına 2016 yılında başlanıyor” dedi.
Kınık’ta vatandaşların yıllardır istediği devlet hastanesi için çalışmalara başlandı. Hastane arazisinin Sağlık Bakanlığı’na tahsisinin ardından çalışmaların daha hızlı ilerleyeceği müjdesini veren Kuzey Kamu Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, “Herhangi bir aksilik olmazsa 25 yataklı devlet hastenemiz 2017 yılında Kınık halkına hizmet verecek. İşlemler şu an kademe kademe gidecek. İlk olarak yakın zamanda proje ihalesine çıkacağız. Proje yapıldıktan sonra hastanenin yapım ihalesine çıkılacak. 2016’da temel atıp hastaneyi hızla inşa edeceğiz” diye konuştu. Bir doktor olarak Kınık’ın hastaneye ne kadar ihtiyacı olduğunu seçim döneminde de anlattığını hatırlatan Başkan Doğruer, “Kınık’a yapılacak tüm yatırımlar önemli. Ancak sağlık alanındaki yatırımlar daha da önem kazanıyor. Kınıklılara sözümüz olan bu yatırımın takipçisi olan herkese teşekkür ediyorum. Verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu hep birlikte yaşayacağız. AK Parti Kınık’a her alanda unutulmaz projeler ile imzasını atacak” dedi.

Güncel Haberler ‘Kınık Prestij Yolu’ Hayata Geçiyor
Etkinliklerimiz İlk Karne Heycanı