Kınık Elazığ İçin El Ele

Belediyemiz tarafından Elazığlı depremzede vatandaşlarımıza yönelik hemşehrilerimizin katkıları ile toplanan battaniye, soba, giysi ve erzak gibi yardımların bulunduğu yardım tırı, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere uğurlandı.

Yardım tırının oluşmasına katkı sağlayan herkese teşekkürlerini sunan Belediye Başkanımız Dr. Sadık DOĞRUER, “#Elazığ merkezli yaşadığımız deprem sebebiyle Kınık Belediyesi olarak depremzede vatandaşlarımıza yönelik başlatmış olduğumuz kampanya kapsamında Kınıklı hemşehrilerimizin yoğun ilgisi sonucu toplanan yardım malzemelerinin olduğu tırı dualarla uğurladık. Bu yardımlarımızı bedelsiz ulaşımı sağlayan Kınık Kamyoncular kooperatifine ,STK ve tüm Kınıklı hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah yardımlarını kabul eylesin. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Rabbim milletimize bu acıları tekrar yaşatmasın.
Yapılan duaların ardından yardım malzemesi yüklü tır, AFAD Başkanlığı koordinesinde Elazığlı depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yola çıktı.
#GünBirlikveBeraberlikGünü

Güncel Haberler 17-19 Nisan Arasında Fırınlar Açık Olacak