1.Hasat Festivali’nde Hüsnü Şenlendirici Konseri Vardı

İlçemizde bu yıl ilki düzenlenen 1. Hasat Festivalinin 2. gününde sahne alan dünyaca ünlü klarnet virtüozu Bergama’lı Hüsnü Şenlendirici sahne aldı Şenlendirici klarnetiyle seyircileri hem hüzünlendirdi hemde coşturdu.Hüsnü Şenlendirici konserin başında yaptığı konuşmada ‘Bazı şeyler hayalle başlar 2 yıldır Kınık’ta klarnet kampı yapıyoruz Dünyanın 4 bir yanından ve ülkemizden misafirlerimiz geliyor Bu festivalin ilk tohumları Belediye Başkanımızın kampı ziyareti sırasında yaptığımız sohbet sırasında atıldı Sağ olsun başkanımız bunu bu sene hayata geçirdi bir Kınık’lı olarak bu festivali bu yıl ilkini yapıyoruz Kınık’a bu festival yakışır güzelliği baksanıza bu işler buradan görüldüğü gibi basit değil işleri güzelce başlatıp bitirmek kolay değil ilkini yapıyoruz bu sene ilkini yaptığımız için bakıyorum zaten eksik aramadığım için belki de göremiyorum her şey çok güzel  inşallah başladığı gibi güzel biter tebrik ediyorum ilk festivalinizi arkadaşlar hemşehrilerim’ dedi. Hüsnü Şenlendirici kendisine sahnede çiçek takdim eden minik hayranı ile sohbet etti.Hüsnü Şenlendirici konseri sırasında Kerimoğlu zeybeği oynayan efe kıyafetli kişinin başını açmasıyla bayan olduğu ortaya çıkınca ‘Ya bizim kadınlarımızda efedir’ diyerek oyunu oynayan Kınık Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesi  Öğrencisi Berra Sert’i sahneye çağırıp kendisiyle sohbet edip kutladı. Konser Sonunda sahneye çıkan  Belediye Başkanımız Dr Sadık Doğruer yaptığı konuşmada ‘Çok kıymetli hemşehrilerimiz bizleri kırmayıp bu akşam sanatını icra eden hemşehrimiz kendisi  her ne kadar kendisini mahalli sanatçı olarak lanse etse de aslında bu onun mütevazi kişiliğindendir Uluslararası sanatçı Hüsnü kardeşimize kuvvetli bir alkış istiyorum kendisi 2 yıldır Kınık’ta klarnet kampı düzenleyerek Kınık’ı Türkiye ve Uluslararası olarak tanıtmak için katkı koyduğu için kendilerine teşekkür ediyorum 1.Hasat Festivalinin fikir mimari  Klarnet kampı ziyareti sırasında kendisiyle baş başa verdiğimizde hem festival günlerini hem de sanatçıların seçiminde bizlere ışık tuttuğu için kendisine teşekkür ediyorum  takdim etmek istiyorum 1. Hasat Festivalinde bizler ile buluştu inşallah ikinci, on ikinci ve yirmi ikinci festivali birlikte yapmak temennisiyle kendilerine plaket takdim ediyoruz’ diyerek plaket ve Kınık’ta dokunan Kınık kilimi hediye etti.

Güncel Haberler Toki Konutlarında İmzalar Atılıyor
Etkinliklerimiz Hasat Festivalinin 3.Gününde Ankaralı Ayşe Coşkusu