Kınık Üniversitesi İçin Çalışmalar Devam Ediyor….

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Sayın Hamza DAĞ ve Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer Bakırçay Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ’ ile İlçemizde kurulacak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular. Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer yaptığı açıklamada, “İlçemizin sosyo ekonomik olarak gelişmesine önemli katkı sağlayacak olan Sağlık Meslek Yüksekokuluna bir adım daha yaklaştık. Rektörümüz Mustafa Berktaş ile çok verimli geçen görüşmeler yaptık. Sağlık Bilimleri Kınık Meslek Yüksekokulu 2020-2021 eğitim yılında hizmete alınması konusunda bir adım daha attık.İlçemizde kurulacak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu için Emeği geçen başta son Başbakanımız Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ, Bölge Milletvekillerimiz ve Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ, Üniversitelerin halktan ve toplumsal gelişmelerden kopuk şekilde bilim yapan yerler olmadığını, bulundukları il ve bölgeye de her anlamda katkı sağlamaları gereken bilim yuvaları olduğunu belirterek, planlanan süreçle ilgili her türlü desteğin sağlanacağını belirtti. Çok verimli görüş alışverişleri içeren bir ziyaret olduğunu belirten Rektör BERKTAŞ, gelişmelerin Üniversitemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Görüşmelerin ardından Bakırçay Üniversitesinde kısa bir tur gerçekleştiren ziyaret heyeti, iyi dilek ve temennilerle ayrıldı.

Güncel Haberler 17-19 Nisan Arasında Fırınlar Açık Olacak
Etkinliklerimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kınık’ta