Sağlıklı Yaşam İçin Pedala Bastılar

İlçemizde Gençlik Haftası kapsamında İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünce “Sağlıklı Yaşam İçin Pedala Basalım” etkinliği düzenlendi.
Düzenlenen etkinliğe Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün, Kınık Cumhuriyet Savcısı Yusuf Adın, Kınık Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer, Kınık Emniyet Müdür Vekili Levent Akkaya, Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Çelik, Okul Müdürleri ve Kınık’ta bulunan liselerde eğitim gören öğrenciler katıldı.
Katılımcılar Kınık Milli Eğitim Müdürlüğü önünden bisikletlerle çıkarak Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi üzerinden geçerek Poyracık Mahallesine buradan da aynı güzergahı kullanarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önüne yaklaşık 6 kilometre bisikletleriyle pedal çevirerek etkinliğe destek verdiler.

Güncel Haberler Zabıta Ekiplerimiz Fırınları Denetledi
Etkinliklerimiz İlçemiz Protokolü Muhtarlarla İftarda Buluştu