Başkan Dr. Sadık Doğruer Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Doğruer muhtarlarla bir araya geldi

Kınık İlçe Kaymakamımız Erol Türkmen başkanlığında Kınık Belediyesi Aile Yaşam Merkezi toplantı salonunda ”İlçe Hayat Boyu Öğrenme Planlama ve İşbirliği ve Kırsal Mahalle Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleşti. Toplantıda Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer, “Daha önceki dönemlerde olduğu pandemi döneminde de kurslarımızı destekliyoruz” dedi.

Kınık İlçe Kaymakamımız Erol Türkmen Başkanlığında, Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ali Kılıç, Halk Eğitim Müdürü Fatih Sakin, daire amirleri ve muhtarların katılımları ile pandemi kuralları çerçevesinde Kınık Belediyesi Aile Yaşam Merkezi Toplantı Salonunda İlçe Hayat Boyu Öğrenme Planlama İşbirliği ve Kırsal Mahalle Bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Açılan kursların pandemi döneminde daha verimli, etkili ve sağlıklı bir şekilde sürdürülmesini konusunda istişare ve planlamalar yapıldı.

Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer “Bizler daha önceki dönemlerde olduğu gibi pandemi döneminde kurslarımızı destekliyoruz. Bu yıl gerçekleşmesini planladığımız fakat pandemi nedeniyle ertelediğimiz etüt merkezimizde bir sonraki yılda pandemi sürecini atlatıp, özellikle orta okul, liseye geçiş sınavı ve üniversite sınavındaki başarı ve motivasyonu artırmak amacıyla kurslarımız faaliyete geçecek. Halk eğitim merkezi,öğretmen evi ve Poyracık’ta açılan gençlik merkezi ile birlikte daha sağlıklı profesyonel ortamda eğitimlere devam etmiş olacağız” dedi.
Eğitim çalışmalarına desteğini esirgemeyen ve eğitimin her yaşta ve alanda oldukça önemli olduğunu vurgulayan Başkan Doğruer, gerçekleşen toplantıda bir kez daha bu konuyu vurguladı. Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer, ayrıca İzmir’in Kınık ilçesinde kurulacak olan Tarıma Dayalı İhtisas Bitkisel Üretim OSB için gelecek dönemlerde tarım memleketi olarak, tarıma dayalı kurslarında büyük katkı sağlayacağının altını çizdi.

BAŞKAN DOĞRUER’DEN TEŞEKKÜR

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer,  “Bundan sonra yapılacak olan tüm kurslarda İlçemizin Kaymakamı Erol Türkmen önderliğinde belediyemiz halk eğitim milli eğitim ve diğer kurumlarımız sivil toplum örgütlerimiz desteği ile muhtarlarımızında mahallenize uygun kursların açılmasındaki desteğiniz için öncelikle teşekkürlerimi ileterek Pandemi koşullarında kurslarımızın devam ettiğini bildiriyorum.”ifadelerine yer verdi.

Güncel Haberler 5. Hasat Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri Sona Erdi
Etkinliklerimiz 5. Hasat Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri Sona Erdi